INTENZÍV – előkészítő képzőművész/kreatív, személyiségfejlesztő csoport

rajz előkészítő kisképzőbe

(13-15 évesek)

Vezetik:
Házi Andrea – grafikusművész, művésztanár és képzőművészterapeuta, (péntek 16.00-19.00)
Szőke Gáspár – festőművész, művész- és mentortanár (szerda 16.00-19.00)
Imre Mariann – festőművész, művésztanár (kedd 16.30-19.30)
Nagy Júlia – Iparművész, művész- és mentortanár (szerda 16.00-19.00)

Helyszín: Budapest, XI. kerület Csóka utca 05. – Karinthy Színházzal szemben

A kamaszok személyiségfejlődése ekkor olyan pontra érkezik amely már a leválásról szól, bár még fiatalok, nagyon önállóak. Viszont szükségük van egy mederre/ fészekre, ami már nem feltétlenül az otthonuk. Kell egy átmeneti csoport amely átsegíti őket e nagyon „rázós” életszakaszukon.

————————-

Heti egy alkalom, kiknek ajánljuk?

A rajzolás, a csoportélmény, a közös munka nagyon jó hatást tud gyakorolni az érzékeny, befelé forduló, szorongó kamaszokra is. Ők általában szívesen kapcsolódnak a csoporton belül felvételiző társaikkal egy új baráti kört kialakítva. Az új és más gyerekekkel való kötődés, biztosabbá és nyitottabbá teszi még fejlődő személyiségüket.

A kreatív (Házi Andrea és Nagy Júlia) és rajzi (Szőke Gáspár és Imre Mariann) csoportok közül is választhatnak, attól függően, mi érdekli Őket jobban.

34.000.- /hó, egyszer egy héten

– magában foglalja az órán használt művészeti anyagokat, eszközöket.

Kedvezményes tandíj: 32.000.-/hét (nagycsalád, testvérek járnak a rajziskolába, beteg gyermek van a családban)

————————-

Heti két alkalom, kiknek ajánljuk?

A csoportban komplex rajzi, szakmai és személyiségfejlesztő munka folyik: egy héten két alkalommal járnak a gyerekek az órákra.

Az egyik csoportban klasszikus rajzi alapokat tanítjuk (Szőke Gáspár és Imre Mariann). A másik csoportban pedig az ehhez tartozó kreatív személyiségfejlesztő szakfeladatok és a felvételi portólió vannak terítéken (Házi Andrea, Nagy Júlia). Mindkét óra anyaga elengedhetetlen a továbbtanuláshoz.

Szakmailag a gyerekeknek kialakulóban van már a saját művészeti irányultságuk és érdeklődési körük. Itt a képzőművészeti tudás és technika csiszolása folyik. Térábrázolás, csendélet, kockológia és portré rajzolása e csoport egyik fő feladata, másrészt rengeteg szakmai feladattal és komoly lelki munkával is készülünk a felvételire. Az eddigi felvételi arányunk közel 100 %-os. (Beszámoló a régebbi felvételikről ide kattintva.)

  • A csoport kreatív és személyiség fejlesztő részét, Házi Andrea képzőművész és művészetterapeuta (péntek) illetve Nagy Júlia iparművész, művész- és mentortanár (szerda) vezeti. Mindkét művésztanár a kamaszokkal személyre szabottan dolgozik, közösen alakítanak ki egy lehetséges jövőképet. A különféle művészeti szakokra a gyerekek testhez álló feladatokat kapnak, ami majd a portfóliójuk része lehet. 
  • Szőke Gáspár (szerda) és Imre Mariann (kedd) festőművészek a klasszikus rajzi feladatokon dolgoznak a gyerekekkel. Mindketten művészeti középiskolában (Kisképzőben) tanítanak, jól ismerik a kamasz korosztály ügyes-bajos dolgait és remek érzékük van a gyerekekhez.

Tandíj: 58.000.- / hó, kétszer egy héten

– magában foglalja az órán használt művészeti anyagokat, eszközöket.

A felsorolt tanárok és napok közül lehet választani egy rajzi illetve egy kreatív alkalmat/hét.

Időpontok (4)

Kedd
-
(13-15 évesek)
Vezeti: Imre Mariann festőművész, művésztanár

Szerda
-
(13-15 évesek)
Vezeti: Szőke Gáspár festőművész, művésztanár

Szerda
-
(13-15 évesek)
Vezeti: Nagy Juli iparművész, művésztanár

Péntek
-
(13-15 évesek)
Vezeti: Házi Andrea grafikusművész, művésztanár és képzőművészterapeuta

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük