Kamasz képzőművész előkészítő csoport

rajz előkészítő kisképzőbe

(13-15 évesek)

Vezeti:  Szőke Gáspár festőművész, művésztanár

(hiányzás esetén vagy konzultáció kérésekor 06-30-626-6557 telefonszámon vagy szoke.gaspar@kiskepzo.hu e-mail címen értesítendő)

Csütörtök 16.00-19.00
Helyszín: Budapest, Bartók Béla út 19. 1 em. 17. – 17-es kapucsengő

Ebben a csoportban a gyerekek már kamaszok, kialakult saját művészeti irányultságuk és érdeklődéi körük. A rajzi feladatok mellett rengeteg kreatív tervezési feladatot és festészeti megoldást tartogat az együtt töltött három óra. Ebben a csoportban folyik a felvételi előkészítés különböző művészeti iskolákba. A képzőművészeti tudás és technika csiszolása folyik. Térábrázolás, csendélet, kockológia és portré rajzolása e csoport fő feladata, de sok kreatív feladattal is készülünk a felvételire. Az eddigi felvételi arányunk közel 100 %-os. (Beszámoló a régebbi felvételikről ide kattintva.)

Fontos, hogy ebbe a csoportba, nem csak felvételire készülő gyerekeket várunk. Minden kamaszt várunk aki az alsóbb csoportból jött vagy korban ide illik.

Ebben a csoportban Szőke Gáspár festőművész dolgozik, aki művészeti középiskolában (Kisképző) tanít, vezeti a festőszakot. Jól ismeri a kamasz korosztály ügyes-bajos dolgait és remek érzéke van a gyerekekhez.

Tandíj: 24.000.-/hó amely magában foglalja az órán használt művészeti anyagokat.

Kedvezményes tandíj: 22.000.-(nagycsalád, testvérek járnak a rajziskolába, beteg gyermek van a családban)

Időpontok (1)

Csütörtök
-
(13-15 évesek)
Vezeti: Szőke Gáspár festőművész, művésztanár

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük