HALADÓ – Klasszikus képzőművész csoport

kezdő rajz oktatás gyermekeknek

(7-10 évesek)

Vezeti: Perger Emilia, művésztanár

Szerda
Haladó-Klasszikus képzőművész csoport I. 15.30-17.30
Haladó-Klasszikus képzőművész csoport II. 17.30-19.30
Helyszín: Érd-Parkváros, Szövő utca 24.

Mindkét csoportban ugyanaz a tanmenet, nagy hangsúlyt fektetünk a képzőművészetre, a kreativitásra és a saját gondolataink vizuális kifejezésére.

Különböző klasszikus művészeti technikák és eszközök széles tárházába vezetjük be a gyerekeket s egyre több elcsendesítő, lazító elemet csempésztünk a tanítási metódusbaA gyerekek ebben az időszakban kezdik feltárni saját lelki és rajzi képességeiketvéleményt alkotnak sokmindenről, nyitottak az újra. Ez egy nagyon fontos időszak, hogy a személyiségüket a helyes mederben terelgessükezért az órán sokat foglalkozunk ezzel is. Eközben megismertetjük őket a legtöbb képzőművészeti technikával, szakmailag egy szintet lépve. Használunk különféle festékeket,tust, fapácot, akvarellt, szenet és grafitot is. Az órák végére meghökkentően szép munkák születnek.

A foglalkozásokat vezeti Perger Emilia festőművész, művésztanár, meseterapeuta, három kislány édesanyja. Kiválóan oldja meg ennek a korosztálynak az ügyes-bajos dolgait. Órái otthonos, családias hangulatban telnek, sokrétű technikai tudással ötvözve.

Tandíj: 25.000.-/hó amely magában foglalja az órán használt művészeti anyagokat,eszközöket.

Kedvezményes tandíj: 23.000.-(nagycsalád, testvérek járnak a rajziskolába, beteg gyermek van a családban)

Időpontok (1)

Szerda
-
(7-10 évesek)
Vezeti: Perger Emilia, művésztanár

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük