INTENZÍV – Előkészítő képzőművész, személyiségfejlesztő csoport

(13-15 évesek)

Vezetik: 

Házi Andrea, tervező grafikusművész, művésztanár, művészetterapeuta

Eigner Marcell Maxim, középiskolai hallgató – KISKÉPZŐ – divat- stilus szak / hospitáló diák

Hétfő 17.00-20.00 (rajz), csütörtök 17.00-20.00 (kreatív)
Helyszín: Érd-Parkváros, Szövő utca 24.

A kamaszok személyiségfejlődése ekkor olyan pontra érkezik amely már a leválásról szól, bár még fiatalok, nagyon önállóak. Viszont szükségük van egy mederre/ fészekre, ami már nem feltétlenül az otthonuk. Kell egy átmeneti csoport amely átsegíti őket e nagyon „rázós” életszakaszukon.

————————-

Heti egy alkalom, kiknek ajánljuk?

A rajzolás, a csoportélmény, a közös munka nagyon jó hatást tud gyakorolni az érzékeny, befelé forduló, szorongó kamaszokra is. Ők általában szívesen kapcsolódnak a csoporton belül felvételiző társaikkal egy új baráti kört kialakítva. Az új és más gyerekekkel való kötődés, biztosabbá és nyitottabbá teszi még fejlődő személyiségüket.

A kreatív és rajzi csoportok közül is választhatnak, attól függően, mi érdekli Őket jobban.

34.000.- (1x/hét)

Kedvezményes tandíj: 32.000.-/hét (nagycsalád, testvérek járnak a rajziskolába, beteg gyermek van a családban)

————————-

Heti két alkalom, kiknek ajánljuk?

A csoportban komplex rajzi, szakmai és személyiségfejlesztő munka folyik: egy héten két alkalommal járnak a gyerekek az órákra.

Az egyik csoportban klasszikus rajzi alapokat tanítjuk, a másik csoportban pedig az ehhez tartozó kreatív személyiségfejlesztő szakfeladatok és a felvételi portólió vannak terítéken.

Szakmailag a gyerekeknek kialakulóban van már a saját művészeti irányultságuk és érdeklődési körük. Itt a képzőművészeti tudás és technika csiszolása folyik. Térábrázolás, csendélet, kockológia és portré rajzolása e csoport egyik fő feladata, másrészt rengeteg szakmai feladattal és komoly lelki munkával is készülünk a felvételire. Az eddigi felvételi arányunk közel 100 %-os. (Beszámoló a régebbi felvételikről ide kattintva.)

  • A csoportot Házi Andrea képzőművész és művészetterapeuta vezeti, hospitáló diák segítségével. A kamaszokkal személyre szabottan dolgozik, közösen alakítanak ki egy lehetséges jövőképet. A különféle művészeti szakokra a gyerekek testhez álló feladatokat kapnak, ami majd az esetleges felvételi portfóliójuk része lehet. 

Tandíj: 58.000.- (2x/hét) – magában foglalja az órán használt művészeti anyagokat, eszközöket.

Időpontok (2)

Hétfő
-
(13-15 évesek)
Vezeti: Házi Andrea, tervező grafikusművész, művésztanár, művészetterapeuta és Eigner Marcell Maxim hospitáló diák KISKÉPZŐ

Csütörtök
-
(13-15 évesek)
Vezeti: Házi Andrea, tervező grafikusművész, művésztanár, művészetterapeuta és Eigner Marcell Maxim hospitáló diák KISKÉPZŐ

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük