SZABADTÉR felnőtt képzőművészeti műhely indul!

szabadtér felnőtt képzőművészeti műhely

Alkoss szabadon, elvárások nélkül!

Tér a felnőtteknek, ahol lehetőségük nyílik festészeti és grafikai technikák elsajátítására, szabadon, egy adott témával dolgozva. Cél az alkotás, és a saját művészeti stílus megtalálása, kialakítása, önkifejezése. Csendben és nyugalomban eltöltött három óra a képzőművészet jegyében, ami lehetőséget nyújt a napi rohanásból való kikapcsolásra.

Az óra elején rövid relaxációval, ráhangolódással kezdünk, ezután történik a saját fantázia, vagy választott kép elkészítése.
Mindenki a saját belső képi világát vetíti a papírra, azzal a művészeti tudással, amivel éppen rendelkezik. Közben hétről-hétre bővítjük a technikai ismereteket, az anyagokkal való bánni tudást, épp úgy, ahogy egy gyerek birtokba veszi a körülötte lévő tárgyakat. Mindenki fokozatosan megtalálja a saját anyagát, eszközét, színeit és formáit. A rajzi tudás nem feltétele a kurzusnak, a hangsúly a létrehozás örömén, a szabad eszközhasználaton van.
A kurzus végére rengeteg művészeti tudással és belső élménnyel leszünk gazdagabbak.
Egy kurzus 10 hetes. Ez idő alatt, terv szerinti metodikával haladunk, egy képzőművész és egy mentálhigiénés tanácsadó vezetésével.
A beíratkozás folyamatos, a csoport nyitott, bármikor bárki csatlakozhat, alkalmantént illetve havonta is lehet járni.

Időpont:
október 01-től december 10-ig, keddenként 8:30-11:30-ig.

Jelentkezés és beíratkozás:
Telefon: hétköznapokon 10-15 óráig, 06-30-414-82-53, 06-23-371-664,
E-mail: rajzszogmuhely@gmail.com-on.

Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük