Rajzszög alkotóműhely, rajzoktatás, rajziskola, rajztábor, festőtábor, grafika, textil, divat, varrás, recycling, festészet, művészetterápia, gyermeknevelés, tanácsadás, kisképző, felvételi előkészítés

Rajzszög LogoÓrarend - 2020 - 2021 tanév

Szeptember elejétől május végéig - beiratkozás folyamatosan...


Az iskola minden művészeti anyagot és a munkához tartozó eszközt biztosít. A képzőművészeti órákra hozni semmit sem kell.
Az Újbudai helyszínen tartott középiskolai rajzórákra papírt és a rajzoláshoz szükséges egyéb eszközt hozni kell.
Cím: Bartók Béla utca 19. I. em /9.c

Rajziskola - órarend 2020/21

Rajziskola - árak 2020/21

Tanmenet

A beiratkozás mindig szeptember első hetében történik, de a csoportok nem mindig lesznek akkor telítettek, így a beiratkozás folyamatos. A csoportok létszáma max. 15 fő. A tanítás egymásra épülő metódus szerint folyik, így szeptembertől májusig mindenkire számítunk.

Hiányzás

Hiányzást nem írunk jóvá. Hiányzás esetén a többi napokon - mikor a rajziskola nyitva tart - lehet a kihagyott rajzórát pótolni, más csoportban, amit kérek előre jelezni. A megmaradt alkalmat a következő hónapra átvinni csak akkor lehet, ha az adott hónap havi díja ki van egyenlítve.
Ezenkívül, azért, hogy lehetőséget adjunk a hiányzások folyamatos pótlására, minden hónap második szerdáján kivételes pótlónapot tartunk.

Regisztrációs díj:

Beiratkozásnál, egyszeri alkalommal, helyfenntartási díjat kell fizetni, a folyamatos mínőség biztosítása érdekében.
Abban az esetben, ha a gyerek egyéb elfoglaltságok miatt, a rajziskolában egy teljes hónapot kihagy, csak így tudjuk biztosítani továbbra is a helyét a csoportban. Ez alól kivétel a tartós betegség (orvosi igazolást kérünk róla). Ha a kihagyott, igazolatlan hónap után újra szeretne hozzánk járni, akkor ezt a díjat újra be kell fizetnie.
A befizetett összeg nem vész el, lejárható a nyári iskolában vagy a következő évben nem kell újra befizetni a beiratkozáskor.

Jelentkezés, beiratkozás:

A tanév elején:
Személyesen:
2020. augusztus 28-án, pénteken 18-20 h a rajziskola kertjében. (Érd, Szövő utca 24.)

Évközben:
Telefonon: hétköznapokon 10-15 óráig, 06-30-414-82-53
E-mailen: -on.

A leveledben légy szíves tüntesd fel a gyerek nevét, korát, melyik általános iskolába jár, milyen szándékkal szeretne az iskolába jönni ( tehetségkutatás, továbbtanulás, fejlesztés, pszichológia, nevelési gondok stb...), illetve a Te telefonos és elektronikus elérhetőségedet. Az e-mailekre egy napon belül válaszolunk.

Weblap: Osys 2030 Érd-Parkváros, Szövő utca 24. +36 30 414 82 53 Rajzszög © 2012-17  
Minden jog fenntartva!